Onsdag kväll 2007-10-17

0kommentarer

Hämta upp Richard och vi åkte till affären, han skulle köpa lite nya saker till datorn. Plockade upp Emmelie på vägen hem och lämnar av dem hos sig.
Kommer hem, helt kolsvart, strömmen av... Springer över till grannen, ringer till Elbolaget, det hade blivit miss med flytten. Tar en kaffe där i väntan på att dem kommer dit slår på strömmen.
Fixar mat samtidigt som jag springer runt och försöker städa som bäst.
Alle kom och strax därefter Emmelie kom över. Micha hittade ner också. Alle klipper Y. hår, blir jättefint fast att Y inte ville sitta still. Vi bad han räkna till 50 och han sa "ett-klar" Vi äter...
Vi slet för att få ut hårförlängningen i tre timmar, under tiden gjorde Alle en "bakpulverBOMB" tillsammans med Y, Y lite förundrad eftersom det inte kom ut någon eld. Tack Emmelie för att du kom på "tricket" och hjälpte mig få bort håret. Sen klippte Alle mitt hår medans Emmelie hjälper mig med disken, och småplock. Mitt hår var klart 23,00.
Kort page frisyr, lite lik "victoria Beckham", så nöjd.  "Alle frisörlinjen-Du har talang"
Körde och lämnade Alle, kommer hem och sen gick Emmelie hem. Jag springer runt som en duracell kanin och fuskstädar (det är som ska kolla på lägenheten). Stupar i säng 00,30

Stort super tack Alle, Emmelie och Micha (Och Tony som tog en tur med Y i sin bil).
Fick världens finaste sms av älsklingen, det sms:et kan få vilken tjej som helst att smälta

Kommentera

Publiceras ej