Onsdag 2007-10-31

2kommentarer

MORGON
Det är inte alls skoj när det skärs sig mellan två personer tidigt på morgonen. Två personer med lika illa morgonhumör kan bli värre än atombomb. Usch och fy. Äldsta pojken ville inte kliva upp, ville inte klä på sig, ville inte ha den "där" tröjan osv. Fast som tur var blev det bara en liten "kinapuff" istället för en "atombomb". sen sjöng vi för glatta livet i bilen till Sonja Aldén.

*Jag är så lycklig för idag kommer mamma, Kia och underbara sötis B*

GLAD
Jag blir så himla glad över alla kommentarer som jag får av er läsare. Det liksom pirrar till i magen när man ser att någon har valt kommentera ett inlägg. Är så lycklig idag, det bara spritter i hela kroppen.

*Den som lider mest är den som inte vet vad den vill*

KVÄLL
Mamma, Kia och underbara söta lilla B kom vid 17,30. Så roligt att se hur barnen sken upp två små solar när dem fick träffa både mormor, moster och kusin.
Vi var nere vid affären och handlade lite och bara som en mormor kan så köpte hon chocklad adventskalender till barnen. Jag påpekade att det är en hel månad kvar innan dem skulle få öppna första luckan. Men till deras räddning kom deras mormor och till deras försvar sa hon "Men Ramona, dem här är faktiskt novemberkalender". Älskar min mamma för att hon ställer verkligen upp när det behövs.
Underbart och få mysa med B, hon har ju blivit så stor fast hon luktar fortfarande bebis.

2 kommentarer

Ramona Fransson

31 Oct 2007 09:33

Hej Ramona,

Lustigt att träffa på sin namne, med tanke på hur ovanligt det var på min tid, (född 1956). Då var jag ensam om mitt förnamn i hela Borås, vad jag minns.

Stefan

31 Oct 2007 21:28

Hallon...torsdag....snart får du träffa oss tokar i drared...ha det gott så länge...Kramizz

Kommentera

Publiceras ej