Måndag 2007-10-22

0kommentarer

MORGON
Ny morgon, ny dag, ny arbetsvecka. Blev väckt av älsklingen som ringde, men ville bara fortsätta sova. Kände mig som ett litet barn som trottsar, det var ju så varmt och skönt under täcket. Skulle egentligen behöva ha en sån väckarklocka som Kalle Anka har, en sån som sliter bort täcket och förvandlar sovrummet till ett badrum. MEN det skulle nog inte fungera för då jag skulle förvandlas till ett stort elakt monster som sätter skräck för sin omvärld. Och det skulle jag inte vilja utsätta varken mig eller mina älskade kära för.
*4 månader--lycklig*

Även om jag inte säger nåt, så tänker jag desto mer...
Kanske inte syns, kanske inte märks, men det känns...

EFTERMIDDAG
Idag är jag bara så trött, undrar om det kan vara luftombytet som gör en så trött? Som när man åker utomlands, mellan olika tidzoner, då brukar man ju bli trött. Är inte Borås/dalsjöfornien utomlands? För mig som är en fd 08:a så är "andra" sidan av Sweden utomlands, så jag är berättigad att vara trött idag. *vilken dålig ursäkt*

KVÄLL
Dagens horoskop:
Du fastnar i irriterande småsaker och i rutiner som inte riktigt fungerar. Stressigt och ändå långtråkigt.
Precis så känns det idag, borde göra så mycket men jag strejkar. Fast lite nytta har jag gjort ikväll, tagit ur Michas hårförlängning, lagat mat, diskat o tvättat.
*kärlek*

Kommentera

Publiceras ej