Måndag 2007-10-08

1kommentarer

MORGON
Jag älskar min väckarklocka och den vill jag inte byta ut för nåt i världen. Inge stress, inge panik, en lång dusch och kaffe på balkongen. Kan inte klaga på starten av denna arbetsvecka.
Lite spänd, väntar samtal idag. Slutgiltiga beskedet kommer idag och sen kommer det hända saker i mitt liv som kommer att ha en betydande roll till en rejäl förändring, en bra förändring.
Jag har nog världsrekordet i "flyt". Har haft sånt flyt att det måste vara menat att det skulle bli så här.

EFTERMIDDAG
Jag kanske inte har världsrekordet i "flyt" i allafall. Fortfarande inge samtal. Minst tusen gånger jag har kollat på mobilen bara för att se så att jag inte har missat något samtal. Men nej nej samtalet lyser med sin frånvaro. Enbart "skit-sms" ifrån älsklingen hihi.

KVÄLLEN
Helkväll med Micha. Uppskattar ditt umgänge massor och det kommer gå jättebra för dig imorgon, jag lovar.


Kort Resumé vad som hände i fredags eftermiddag/kväll.
Mike plockade upp mig och baren efter han slutade jobbet. Vi åkte alla lååånga milen rakt i skogen. Höjde ögonbrynen väldigt högt när vi kom åkandes på en smal grusväg mot en T-korsning. Där möttes vi av riktiga blå vägvisare, hallå mitt ute i skogen???? Väl framme hos Jan Olof med familj fick vi titta på dem supersöta hundvalparna. Dem luktade så underbart "valp", precis som nyfödda bebbisar. Pratade en hel del med Marie. Barnen fick åka fyrhjulning med Jan-Olof. Det var verkligen till deras stora förtjusning. Väldigt fina människor som är skojfriska och glada, sånt gillar jag.

1 kommentarer

emmelie

08 Oct 2007 14:53

DUMMA DUMMA FLYT =)

Kommentera

Publiceras ej