Lördag 2007-10-13

0kommentarer

MORGON
Vaknade i en tyst ensam lägenhet, kändes konstigt. Jag har inte ork till nånting, nej släpar bara mina orakade ben efter mig och borde göra så mycket , MEN skiter i det.
Kan låta löjligt med det här var faktsikt första natten i ensamhet sedan skilsmässan och jag fick panik. Jag är ingen ensamvarg och är uppväxt i en stor familj och vill ha mina nära och kära runt omkring mig.


Vi har delat många år tillsammans både på gott och ont. Vill tacka dig för att vi inte är Man och Fru längre, det är ju så mycket bättre nu. Vi är lyckliga på varsit håll. Vi kommer alltid att ha kontakt för att vi har barnen tillsammans och vara bra vänner är det bästa som finns bara om man låter gammalt skit få vara i det förflutna, visst....

Vill bara citera vad mitt ex skrev till mig tidigare:
*jag e den jag är ,jag har gjort det jag har gjort.. allt är inte bra.. men jag står för allt..ångrar en del..jag kunde vart bättre. men nu är de inte så.. så alla får ta mig för de. mitt liv har inte vart kul.. å jag tror inte de kommer bli mkt bätre heller.. men man försöker. men inte mkt man kan göra.*

EFTERMIDDAG
Va ute på en rejäl lång promenad med Emmelie. Så skönt. Ska ta mig i kragen och städa lite här hemma, sen ikväll blir det tjejfest yeahh.
Dj Amul - Synd att du är så söt.

Kommentera

Publiceras ej