Torsdag 2007-11-22

1kommentarer

Snacka om lappsjukan börjar tränga sig på. Har lämnat Y själv på Fritids idag, tur att det går så bra för honom. Sitter här hemma, hinkar i mig kaffe och kommer på mig själv att snacka ovanligt mycket med vovven. Hon måste ju tro att jag är väldigt kokko.
Imorgon blir det bättre, då är det möte med nya jobbet. Jag kommer att få träffa lite vuxna människor *yes*. Ska bli så roligt, verkligen super spännande.

När man sitter själv, så hinner man fundera en himla massa. En sak har jag i allafall kommit fram till och det är att mina föräldrar har verkligen gjort ett bra jobb med oss barn. Deras värderingar och uppfostran har gjort oss "barn" till bra medmänniskor. Vi bryr oss om varandra, vi är självständiga och ser till att saker blir gjorda utan att lägga över ansvaret på andra. Se fördelar istället för nackdelar, vi värnar om våra nära och kära. Dem har låtit oss få göra misstag utan att komma med STORA pekpinnen i efterhand (en och annan liten pekpinne har väl funnits där). Framför allt dem har lärt oss att älska. När livet varit som mörkast, så har dem alltid funnits bakom knuten med en värmande och tröstande famn.
Om jag kan föra vidare samma värderingar till mina barn, så vet jag att jag gjort ett bra arbete.

*Tänk vad ett litet sms kan göra gott för själen*


Säger bara att shopping är verkligen balsam för själen, i allafall för min själ. Saknar mina vänner Micha och Emmelie som är mina shopping-homies. Shoppingen-genen finns inte i Y när det gäller klädesaffärer,bara när det gäller leksaker. Han tycker det bara är såååå tråkigt.
Fick prata en stund med Micha idag, det var också som balsam för mig själ, lillgumman fyller ju år imorgon och jag kan inte vara där och gratta henne *snyft*.


1 kommentarer

Micha

22 Nov 2007 14:12

Jag saknar dig,du förstår inte, är så nära att hoppa av skolan, och flytta till dig. Jag klarar inte allt utan en vän att hålla i handen. Jag behöver dig! Har ingen annan än dig, ingen som förstår! Jag längtar så mycket till nästa helg då jag får träffa dig, längtar mer efter de än efter min födelsedag imorgon. Älskar dig Ramona!

Kommentera

Publiceras ej