Söndag 2007-11-04

0kommentarer

Älskar att bli älskad, älskar att älska. *me like*
Mikes tvillingbror kom över, han behövde ha hjälp, Stackarn. Svårt att hålla sig för skratt när han tog av sig mössa. Hans rakapparat hade gått sönder och enbart halva huvudet var rakat. Riktigt Fanta-Reklam


Jag och tåg går tydligen inte ihop så bra. På första tåget satt jag som en drottning på trappan till Alvesta.  Sen tåg byte...Första förseningen, 10 minuter. Stod på perrong 4, men  i sista sekunden ändrades det till perrong 2. Vi alla halvsprang för att hinna med de försendade tåget. Där lyckades jag få en sittplats *yes*  Vi var tvunga att invänta ett annat tåg, försenat i 30 minuter till.
Som en dålig skräckfilm så stannade tåget 2 minuter innan Växjö. En basröst i högtalaren talade om att ett fel hade uppstått att dem var tvunga att låsa alla dörrar och slå av strömmen. Allt blev kolsvart i fem minuter *spooky*.

Det gick inte att starta om tåget. Först skulle bussar komma och hämta oss lätt irriterade passagerare, men när visste dem inte. Efter bristfällig information visade det sig att det skulle bli tåg i allafall. Efter totalt 5 timmar på resande fot kom jag hem trött, hungrig och inte alls på bra humör.

Kommentera

Publiceras ej