Utbildaren vi hade idag är nog den bästa "lärare" jag har haft. Han var så otroligt duktig, plockade många pluspoäng hos oss.

Känner hur julen börjar sakta (men tok för fort) närma sig. Kan villigt erkänna att jag faktiskt gillar julen i lagom portion. Men för mycket jul blir för mycket. Lagom är bäst.
Finns en annan stooooor fördel med jul, man kan säga till barnen "jultomten ser och hör allt" och mer än så behöver man inte säga. För barn är ju julen så "förtrollande" och det vill jag att den ska vara så länge som möjligt.

Julen kan även medföra nackdelar som ex. stressen, julklappshysterin, alla traditionsbundna "måsten" osv. Men det är ju bara du själv som ställer kraven på dig själv. Så det blir ju vad du själv gör det till. Vill man bara ser nackdelar så ser man bara nackdelar. Vill man se fördelar så blir det ju bara fördelar...
Personligen ser jag fördelar före nackdelar.

*2 dagar kvar sen kommer Micha,Tony och D*

Bra på jobbet idag, fast lite segare än igår för jag hade en släng av tisdags-syndrom.
Eftersom jag tidigare jobbade 90 % med tio minuters bilresa enekl väg så känns som rena dödens att nu jobba 100 % med nästan 40 minuters bilresa. Alla boråsare ska ju in till jobbet samtidigt "bilköer" och det är STOR skillnad mellan Borås och Kalmar. Ska införskaffa mig en liten termosmugg så kan jag dricka mitt morgonkaffe i bilen och lyssna på Rix morgon Zoo som en riktig stadsråtta.


Nu ikväll
Bra att skylla på den allsmäktiga
På bordet står en choklad ask, bara de äckliga chokladbitarna finns kvar på de översta lagret.
Jag lyfter upp och tittar på understa lagret och upptäcker att några av bitarna redan fattas där.

Jag: Hmmm, vad har hänt här?
Mike och Y tittar på varandra och sen rycker dem på axlarna.
Jag: Men man får ju inte ta på de understa lagret förrän alla är uppätna på översta lagret.
Y: Men mamma det var ju inte vi
Jag: Ok, vem var det då?
Y: Åhh mamma det var "kära gud".

Ok, man är ju inte speciellt van med alla dessa bilar, trafikljus och dessa förbannade köer. Det tog hur lång tid som helst att komma till jobbet. Men jag kom i tid.
Trevligt ställe man har lyckas hamna på. Jag trivs redan som fisken i vattnet och känner att det kommer att gå hur bra som helst.
Om det tog lång tid att ta sig till jobbet så kan jag bara meddela att det tog ännnnuuuuu längre tid att åka hem. Totalt äckligt snorhalt på vägarna. Nää snön kan hålla sig till dit den hör hemma, norrland eller nåt. Säger bara "tack söt för vinterdäcken, dem är guld värda*

Fick världens bästa blixtbesök idag, mamma, Thomas och min älskade, älskade D. Jag, Y och D hann busa massor på den korta stunden. Y fick berätta om hur det går för han i "skolan".Det gick inte att ta mista om den äkta broderskärleken mellan dem. Kunde tyvärr inte hålla tårarna borta helt när han skulle åka. Bara 4 dagar kvar sen kommer han tillbaka tillsammans med älskade Micha och Tony.

Tack alla min söta, älskade vänner i Kalmar som hör av sig till mig. Det värmer så mycket inom mig. Snart träffas vi igen."Någon" hade slängt i en halv toalettrulle och sen försökt spola ner den. Vad händer? Jo, stopp i toalettstolen.
"Någon" ville inte lyssna på mina råd om att använda "vakuum-pump-manicken" (vet inte ens vad en sån heter men ni vet en pinne och längst ner finns en gummikåpa) 
Gjorde han det? Nej, nej, det skulle vara på hans vis, mina råd var ju inge bra. Efter en timme var vatten nivån fortfarande i samma höjd som kanten och nära till översvämning och då fick jag ialla fall försöka. En klapp på huvudet och ett litet "ja, ja försök du då"...

Ner med pumpen, skapa lite vakum, vrida lite, upp och ner. Ner med handen för att kolla om något hade fastnat. "Uhh akta bajskorven hehe,,,uhh kör du ner hela handen,,, uhh" var det "Någon" som stod bakom och sa.
Sen blev det ett jättesug. PLOPP och vips så var det inge stopp i toan längre. Tvätta händerna ordentligt så inge skit var kvar under naglarna :-)... Klart... 
Gissa vem som gick därifrån med ett jätte flin? Jo jag Rörmokaren Ramona....

*Någon=Mike*

 
Äntligen fick man träffa vuxna människor under dagtid. Mina nya arbetskamrater, dem verkar okej. Men inget slår Fortum-gänget.
Jag och Y åkte in till Borås, letade i över 2 timmar för att hitta min nya arbetsplats. Efter en klänning, vantar och andra fynd så hittade vi stället (bakom systembolaget). Så nu vet jag hur jag tar mig dit på måndag morgon, tror jag i allafall. Om inte så kan jag skylla på att jag är en outsider :-)
Grannen och hennes lilla tjej var förbi och likaså Mange, det tycke jag var trevligt.
Idag var D på sitt allra första disco, det hade varit massor av fina tjejer där. Diplomatisk som han är så var alla lika fina. Och fast att han blundade hårt på discot spökrunda så var han minsann inte rädd.

Tack Viola för pratstunden, trotts att det kan gå månader emellan samtalen så har vi alltid haft varandra nära tillhands i allafall.

*Mina barn är mitt allt, utan dem är jag inget*
*Älskar dig M så mycket, tack för att du finns i mitt liv*
*Saknar mina vänner så jä*la mycket*

*Vet att tårar inte hjälper men dem kan underlätta den jobbigaste smärtan för stunden*
Idag är ingen vanlig dag, för det är Michas födelsedag. Hurra, hurra hurra

image539
Snacka om lappsjukan börjar tränga sig på. Har lämnat Y själv på Fritids idag, tur att det går så bra för honom. Sitter här hemma, hinkar i mig kaffe och kommer på mig själv att snacka ovanligt mycket med vovven. Hon måste ju tro att jag är väldigt kokko.
Imorgon blir det bättre, då är det möte med nya jobbet. Jag kommer att få träffa lite vuxna människor *yes*. Ska bli så roligt, verkligen super spännande.

När man sitter själv, så hinner man fundera en himla massa. En sak har jag i allafall kommit fram till och det är att mina föräldrar har verkligen gjort ett bra jobb med oss barn. Deras värderingar och uppfostran har gjort oss "barn" till bra medmänniskor. Vi bryr oss om varandra, vi är självständiga och ser till att saker blir gjorda utan att lägga över ansvaret på andra. Se fördelar istället för nackdelar, vi värnar om våra nära och kära. Dem har låtit oss få göra misstag utan att komma med STORA pekpinnen i efterhand (en och annan liten pekpinne har väl funnits där). Framför allt dem har lärt oss att älska. När livet varit som mörkast, så har dem alltid funnits bakom knuten med en värmande och tröstande famn.
Om jag kan föra vidare samma värderingar till mina barn, så vet jag att jag gjort ett bra arbete.

*Tänk vad ett litet sms kan göra gott för själen*


Säger bara att shopping är verkligen balsam för själen, i allafall för min själ. Saknar mina vänner Micha och Emmelie som är mina shopping-homies. Shoppingen-genen finns inte i Y när det gäller klädesaffärer,bara när det gäller leksaker. Han tycker det bara är såååå tråkigt.
Fick prata en stund med Micha idag, det var också som balsam för mig själ, lillgumman fyller ju år imorgon och jag kan inte vara där och gratta henne *snyft*.


Börjar känna mig lite hängig, bara jag inte blir sjuk nu för det har jag verkligen inte tid med. Y var lika glad och sprallig idag innan vi skulle iväg till Fritids för inskolning. När väl kommer dit så studerar han barnen, säger inte så mycket och blir lite blyg. Han är ju trotts allt minst av alla. Känns som om det kommer att bli bra.
Nalle fest på Fritids, Y tog med sin nalle som han tydligen hade döpt till Stefan. Dem bjöd på glass.
Idag lämnade jag honom där i en timme och nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå.

Jag är inte van med ensamheten... Vill så gärna börja jobba så jag också kan få komma in i "vardagen" och "rutiner" igen. Hemmafru-liv är inget för mig.

*Saknar*

En lååång förmiddag har det varit idag, varit med Y till Fritids. Vi var där från 9,00 till 11,30 och det kändes som en evighet. Barnen var väldigt nyfikna på Y och han på dem. Kändes som om det gick jättebra. Imorgon ska dem ha "nalle fest" och då ska jag lämna honom där, kommer säkert att gå jättebra.

Är trött idag, även om jag inte jobbar så har tisdags syndromet lindat mig runt lill fingret. Massor av kaffe så löser det sig.

Ovanligt och vara hemma när alla andra jobbar, är inte van och vara hemma. Borde passa på och njuta nu, men blir så rastlös så fort.


Då var det gjort...

Med stor sorg i mitt hjärta lämnade jag jobbet i fredags. Fick fin fina blommor och massor av lyckönskningar och kramar. Jag kommer verkligen att minnas den tiden och vårda minnena ömt. Dem var till och med så snälla att jag slapp kallvattnet, tog ju inte med extra kläder för det hade bara varit som en inbjudan till att dem skulle få du blöta ner mig totalt.
Stod utanför en bra stund, sa "hej då"...

Sen var det dax, det stora steget mot en helt ny stad, nytt jobb, nya människor och nya minnen.

Idag var det inskolning för Y på fritids, det känns som om det kommer att gå jättebra. Han är känner sig så "stor". Har gjort en del ändringar här hemma. Jag måste ju känna att det är mitt hem med även om det faktiskt fortfarande känns som om jag bara är här på besök, typ som en minisemester. Jag blev i allafall överlycklig när vi var i affären för jag kände kassörskan. Känns lite ensamt, dem förstår ju knappt vad jag säger, lika lite vad jag förstår vad dem säger...
*saknar D och mina älskade vänner, familj massor med massor*
Tog mig en medveten sovmorgon, gick upp en kvart senare än vanligt. Jag var ju helt själv och det kändes jätte konstigt. Skrapa rutor tillhör varje bilist vardag numera. Min prövotid går ut idag, kan bara säga att det är många stunder bakom ratten har jag haft otroligt tur med att undkomma polisens laserpistoler och alla dessa fartkameror.

Oj, full rulle hela eftermiddagen/kvällen...

Inom lopet på 3 timmar;
Hämta Y på dagis
Handla
Fixa degen till lussekatterna (allt för Y skull)
Fixa mat
Äta
Diska
Bak med barnen, massor av lussekatter
Snacka skit med Micha
Packa ännu mer saker (har hur mycket saker som helst)
Kasta en massa skit
Kasta allt skit
Tömma frysen, gav det till Grannen-Karina som fixar maten imorgon
Fika hos Karina
Plocka, plocka och  plocka

Nu tänker jag mysa massor med barnen och käka turknötter...
*fattar inte hur mycket saker jag egentligen har, fast att jag har gett bort mer än halva mitt hem*
1 dag kvar...
Vad är det för fel på mig? Varför så himla trött typ hela tiden? Varför så orklös? Ligger bara i sängen, glor på TV och käkar turknötter...
Har sån himla tur att både mamma och Carina kommer och hjälper mig med de sista med flyttstädningen *tack så mkt*.

Y sover över hos exet, kul för han att få umgås lite extra med sin pappa innan flytten. Fick även träffa D idag, blev så himla glad.
*Tack för de nya skalet till mobilen, ibland överträffar du dig själv*


2 dagar kvar...
Over and fu*king out...
Massor av snö överallt. Har regnat, snöat och haglat om vart annat hela dagen lång. Gillar verkligen inte snö eller vintertiden överhuvudtaget. Det är inget för mig. Inte skoj när man kör med sommardäck på bilen, känner mig som bambi på hal is.
Y blev överlycklig iallafall, han har åkt massa pulka nu i eftermiddag. Han åkte framlänges, baklänges och på tvären ner för backen.

Ikväll blir det inte desperata hemmafruar utan det blir utekväll med arbetskamraterna, tacosbuffé och bowling *företaget bjuder*. Får väl se hur många strike man lyckas få... ELLER jag ska väl vara tacksam om jag lyckas få klotet rulla framåt på banan istället för bakåt. Så jag blir nog lycklig om jag lyckas få ner en kägla åtminstone.

3 dagar kvar...


Jag lyckades faktiskt få en och annan strike, grymt stolt över mig själv. Hade så roligt, blev som en "hej-då" fest. umgås med mina älskade arbetskamrater efter arbetstid.
Finns så många som jag håller varmt om hjärtat.


Sjukt trött imorse och har varit det hela långa dagen. Lite *tisdags-syndrom*. Har tyvärr inte kunnat slippa undan idag, städat sovrummen och förrådet, känns som om det inte finns ett slut på städandet. Fast jag har ju inge val, är ju tvungen för ingen mer än jag själv måste fixa det.
Micha var nere och tog en macchiato med mig.

Nedräkning--- 4 dagar kvar....
Idag kom jag inte undan. Hela dagen har gått åt att packa, städa och dricka kaffe. Var uppe hos Micha tog en kaffe  och sen hämtade jag Y. Exet kom över hämtade sina prylar, skönt.
Därefter har jag haft besök av lillebror Fredrik, Jessica och gulliga E. Mycket trevligt...
För övrigt blir det en lugn återhämtnings söndag för hela veckan som kommer nu så kommer det att vara full rulle med att fixa allt de sista innan flytten.

Over and out.*Du är min älskade gumman nu och för alltid*
Åhhh, måste fortsätta packa, städa och sånt tråkigt. Hittar på dåliga undanflykter hela tiden för att slippa. Tyvärr så kommer smällen senare i allafall.
Behövde varken ytterkläder eller skor för att stiga in i en affär, gick en trappa upp bara. Kom hem med massa nya fina tröjor. *tack Micha*

Varit och firat min älskade bror i eftermiddag. Sen hade jag turen att Micha frågade om jag ville komma upp till dem en stund. Så skönt att slippa alla måsten och dammråttor efter att jag gråtit hejdlöst mycket av ett avsnitt av Greys anatomy, sen snabbt som ögat sprang jag upp till dem. Sen kom älsklingen lille Allle upp dit, och vi har haft så himla skoj. Me like my true friends, som jag kommer sakna så grymt j*vla mkt när jag flyttar. Alltså mina riktigt nära vänner efter skilsmässan betyder SÅ MKT FÖR MIG, tur att jag faktiskt har dem kvar som stöttar mig och puschar mig framåt och hjälper mig få tro på att det finns evig, ärlig kärlek även som en sån som mig. Jag vet att jag kommer att ha kvar mina sanna, ärliga, goa vänner kvar även när jag flyttar och det gör att jag känner mig hedrad att jag är deras vän. ÄLskar dem så mkt så det gör ont i själen och även om jag flyttar till min livs bästa kärlek så kommer jag att gråta blod när jag lämnar er nästa fredag. Snälla älskade, söta vänner glöm inte bort mig bara för att jag flyttar 30 mil ifrån er. Älskar er av hela mitt hjärta och ni har verkligen varit där och stöttat mig när livet varit som mörkast och ni har varit där när livet vände för mig och jag fann lyckan.. ÄLskar er så himla mkt kan inte ens beskrivva med ord hur mkt ni betyder för just lilla mig. Ni är värt allt guld som finns på denna jord glöm aldrig det. Jag kommer att ha er i mina tankar var eviga dag och jag kommer att älska er, stötta er och finnas för er så länge son jag lever. Tack för att jag får vara en del av erat liv så som ni är i mitt liv. ÄLskar er så grymt seriöst heltgalet mycke. Puss puss,
Enkät snodd ifrån Michas blogg
http://busungeeh.blogg.se

*FYLL GÄRNA I KOMMENTAREN VAD NI BLIR*
Första bokstaven i ditt förnamn:

A - Thuggish
B - Preppy
C - Pretty
D - Horny
E - Hot
F - Girly
G - Dyke
H - Retarded
I - Sweet
J - Gorgeous
K - Beautiful
L - Very sexy
M - Slutty
N - Bitchy
O - Gangster
P - Amazing
Q - Hot
R - Boyish
S - Sexy
T - Sexual
U - Ugly
V - Wonderful
W - Hott
X - Emotianal
Y - Over-appreciated
Z - Under-appreciated

Nu tar du andra bokstaven i ditt efternamn:

A - Bitchy Babe
B - Wizard
C - Bitch
D - Obsesser
E - God (ess)
F - Retard
G - Coward
H - Slut
I - Girl
J - Goth
K - Nerd
L - Alcoholic
M - Geek
N - Skank
O - Manwhore
P - Sex god/godess
Q - Chack whore
R - Pornstar
S - Sex machine
T - Queen/King
U - Princess
V - Cry Baby
W - Punk
X - Scared-cat
Y - Whore
Z - Chocoholic

Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:

Red - Who will do anything for crack
Purple - Who looks at porn 24/7
Orange - Who likes it in the butt
Yellow - Who wants to Have sex with you
Green - Who will rock your world
Pink - Who's good with my hands
Blue - Who likes to strip
White - Who everyone wants to fuck
Brown - Who wears big sunglasses
Black - Who likes it dirty
Gray - Who gives great head
None - Who is a beast in bed

Ramona Gunnarsson - Svart tröja:

Boyish Princess Who likes it dirty
-------------------------------------------------------
Michelle Ragnarsson - Svart tröja :

Slutty bitchy babe who likes it dirty

*FYLL GÄRNA I KOMMENTAREN VAD NI BLIR*


Har jobbat hela långa dagen idag. Sjukt trött, men klart man ställer upp när det är många sjuka, jag har ju ingen som direkt väntar på mig hemma mer än dammråttorna. Förstår bara inte hur man vill prata med sitt elbolag en fredag kväll? Men det finns massor av människor som gärna gör det och super trevliga jag hjälper dem gärna *skryt*
Började 07.45 sluta 15.15. En paus på en timme hann åka till bolaget köpa öl, sen tillbaka till jobbet igen. Slutar 19.15.
Ska hem drick öl och käka turknötter och snacka massa massa massa tjejsnack gulli pluttan Micha,

Barnen är hos sin pappa hela helgen kommer sakna dem massor.

Over and out


Juste innan det blir over and out så vill jag bara meddela att jag inte kan blogga under dagtid längre eftersom mitt nuvarande jobb har blockat den. Detta gjorde dem igår eftermiddag, detta har medfört att jag faktiskt har kommit på att jag har ett nytt starkt beroende: Att blogga och läsa andras bloggar.
Puss Hej


 

MORGON
En helt underbar morgon hemma, i lugn och ro stod jag i garderoben och kom underfull med att inga av mina kläder passade idag. Inga av mina kläder sa "ta på mig" och jag hade riktig beslutångest. Provade plagg efter plagg, till slut så fick jag bara slänga på mig nåt för då var tiden knapp. Sen fick jag dem finaste kommentarerna av barnen, mina änglar.
D sa: Mamma, du är den vackraste mamman som finns.
Bakom stod Y och sa: Mamma du är vackrare än en minimoto.
Känner mig som Lotta på Bråkmakargatan, den nyinköpta tröjan kliar något fruktansvärt och inte kan jag ta av mig den heller här på jobbet. Hur skulle det se ut att enbart sitta med BH och byxor?

EFTERMIDDAG/  KVÄLL
Lätt panik känsla "Hur ska jag hinna med allt innan flytten?" Fattar inte, tiden räcker inte till och jag har tydligen varit en tidsopptimist. Slutar väl att jag stressar skiten ur mig sista natten här. Bara en vecka kvar, låter mycket men det är det inte när det väl kommer till kritan.

MORGON
Allt är blir bättre med lite sömn sa mamma inatt och visst hade hon rätt. Skönt att få prata med henne, hon vet hur det känns eftersom hon själv har den erfarenheten bakom sig. Hon gav inte mig någon förfinad verklighet, utan sa som det verkligen var, är och kommer att bli så jag vet vad jag har att vänta mig.
Älskar mina barn, dem är så otroligt duktiga på morgonen. Som små änglar utan vingar.

*GRATTIS LILLEBROR PÅ FÖDELSEDAGEN*
 

EFTERMIDDAG
Men åhh, har man inte haft mens sen i augusti på grund av de underbara p-pillerna som jag knaprar, då är det inte roligt när den dyker upp oanmäld, även om det inte är syndaflod som rinner. Hormonbalansen i kroppen är urfunktion och det är inte konstig att humöret svänger. Snacka om PMS kossa i allra högsta grad ;-)
*Min lilla gumma är hemma idag och mår inte bra, stackarn. Mamma Ramona tänker på dig*

KVÄLL
Micha var nere en stund, tog en kaffe och snackade lite skit, Ex:et kom förbi, han ville visa barnen sin nya leksak, även han fick lite kaffe. Sen tillbringande jag och barnen en tid framför datorn och kollade på YouTube,  
Riktig hög mysfaktor när båda barnen satt i min famn i fotöljen, vi tittade på coops och jag översatte texten.
*älskar mina barn massor med massor*
Barnen har somnat för länge sen. Tårarna strömmar, kan inte sluta gråta. Känner hur jag kvävs och inte kan andas. Panik av blotta tanken som sköljer över mig. Men jag måste vara stark inför D, allt och alla.
Jag kommer inte att få vara delaktig i hans vardagliga händelser, inte som jag har varit nu i hans snart åtta åriga liv. Som små obetydliga saker som betyder så mycket för mig. Det är bara så tungt, trodde jag hade kännt smärta innan, men inget slår detta.
Killar har varit otrogna mot mig, dem har ljugit mig rakt upp i ansiktet, nån enstaka har slagit mig, nån har pyskat ner mig totalt och ett helt killgäng tagit mig för deras vandringspokal. Gamla vänner har baktalat mig, hånat och svikit mig. Närstående som tyvärr *good bless there souls* hastigt gått bort, men inget av dessa tidigare smärtor kan ens jämföras mot vad jag känner just nu. Jag födde inte han till världen för att bara för att ha han hos mig varannan helg.

Jag vet att han kommer att ha det bra hos sin pappa för hans pappa älskar D minst lika mycket som jag gör. Vi gör bara det D vill och önskar.

*Älskar er D och Y mina älskade barn*
MORGON
Bra morgon hemma, barnen är verkligen mina änglar *älskar*
Men när det händer nåt så händer det på en tisdag. Står på macken ska köpa cig, men det gick inte för de förbannnade kortet hade blivit avmagniserat. Fatta 3:e gången nu inom ett halvår.
Blir så trött på skiten. Jag skulle så gärna vilja avskaffa korten helt och bara ha kontanter ute hela tiden. Men det går ju inte för då blir jag bli rånad av kaxig liten tonårskille som knappt når upp till brösten på mig och jag tvingas ge han alla mina pengar bara för att han har värsta farliga leksaksvapnet. Kanske det banken vill när dem skickar mig SKIT KORT.


EFTERMIDDAG
Nä, nu får det bli ett slut på det här tramset.
Kaffemaskinen hatar mig, varför får alla andra ut kaffe men så tok strejkar den så fort jag anländer. Försökte vara snäll mot den, men ändå spottar den inte ut kaffe.
Någon smart sa till mig "Det blir vad du gör det till" så jag gör en hel omvändning enda till godisautomaten. Köpte mig en rejäl chockladbit *ler*

KVÄLL
Höll på spy, Y hade tydligen fullt upp med att cykla att han inte hann hem för att bajsa. Han hade löst äcklig bajs utsmetad överallt. *blä* Inte skoj och ta hand om skiten.
Snacka med banken, dem skickar ut ett nytt kort och det tar EN VECKA.
Fortsätter jag äta så här mycket kommer jag inom kort framtid att rulla fram *lovar*. Tror att det är potatismos som kommer ut ur öronen nu och den ugnstekta falukorven från ögonen :-)
Ska hoppa i ett välförtjänst bad och njuta massor för herregud vilken skit tisdag. Sen är det jag och Micha tillsammans med våra Desperata Hemmafruar.


Glöm inte att kolla under kategori "Mina bilder"
MORGON
Hjälp, drömde att jag försov mig imorse. Vaknade av ren panik i kroppen, kollade på klockan och s var den bara 06,20. Antingen är det ren trotts eller så har D blivit "modemedveten" för han ville absolut inte ha någon töntig overall på sig. Sen ville han ha sina sommarsandaler istället för vanliga skor. Iskallt ute och fick skrapa rutorna i all evighet.


EFTERMIDDAG
Micha mötte upp mig på jobbet, vi hämtade barnen och sen tog vi rundan förbi ex:et för att hämta upp lite saker till D. Eftersom gud har gjort mig snäll idag så gjorde jag pannkakor till barnen. Tog lite längre tid eftersom jag upptäckte att jag tydligen hade lyckas packa ner alla bunkar, så man tager det man haver. Gjorde pannkaksmeten i en kastrull. Av pannkakorna som blev över gjorde jag crepes *mums*


KVÄLL
Charader med Micha och barnen...

Y försöker visa vad han är/gör medans jag och Micha gissar.
Vi: Du är arg?
Y: Nej
Vi: Du boxar på en säck?
Y: Nej
Vi: Du slåss?
Y: Nej
D kommer in läser lappen, viksar "högt" till Y "Du är en fiol" och sedan säger han till oss: Han är ett instrument.
Y blänger på D och säger: NEJ
Vi: Du är en boxare
Y: Ja
Så här stod det på lappen


D försöker hjälpa mig och Micha att gissa vilket djur han är.
D: Ett djur som går i ide på 6 bokstäver.
Jag: En björn? (5 bokstäver)
D: Nej
Micha: Åhh, en bäver (5 bokstäver)
D: Nej,
Kort stunder efter
D: Juste det var 9 bokstäver
Vi: Vi vet inte så säg vad det är.
D: Björnmamma (10 bokstäver)
Massor av härliga avsnitt av serien Greys anatomy väntar på mig. En helkväll med McDreamy kan väl aldrig sluta fel. Så fett mätt, men en och en annan turknöt får jag nog i mig.

*Synd att vissa inte vågar hälsa, lovar varken jag eller barnen bits. Eller jo det kanske vi gör*
Älskar att bli älskad, älskar att älska. *me like*
Mikes tvillingbror kom över, han behövde ha hjälp, Stackarn. Svårt att hålla sig för skratt när han tog av sig mössa. Hans rakapparat hade gått sönder och enbart halva huvudet var rakat. Riktigt Fanta-Reklam


Jag och tåg går tydligen inte ihop så bra. På första tåget satt jag som en drottning på trappan till Alvesta.  Sen tåg byte...Första förseningen, 10 minuter. Stod på perrong 4, men  i sista sekunden ändrades det till perrong 2. Vi alla halvsprang för att hinna med de försendade tåget. Där lyckades jag få en sittplats *yes*  Vi var tvunga att invänta ett annat tåg, försenat i 30 minuter till.
Som en dålig skräckfilm så stannade tåget 2 minuter innan Växjö. En basröst i högtalaren talade om att ett fel hade uppstått att dem var tvunga att låsa alla dörrar och slå av strömmen. Allt blev kolsvart i fem minuter *spooky*.

Det gick inte att starta om tåget. Först skulle bussar komma och hämta oss lätt irriterade passagerare, men när visste dem inte. Efter bristfällig information visade det sig att det skulle bli tåg i allafall. Efter totalt 5 timmar på resande fot kom jag hem trött, hungrig och inte alls på bra humör.

MORGON/ EFTERMIDDAG
Skönt med sovmorgon och härligt väder ute. Lullade runt i lägenheten, packade upp lite grejer. Ryggen kändes mycket bättre *tack söt för din hokus-pokus-medel*
Sen var vi förbi Jan-O och Marie, kollade på hundvalparna. Tog en fika och pratade massa strunt.

KVÄLLEN
Kaninöronen blev kvarglömda i Kalmar, så jag fick bli en militärtjej. Mike var ju självklart en super snygg cowboy. Utklädda kom vi till Stefan och My.
En lyckad halloweenkväll med massor av trevligt folk, skratt, prat, musik, dans, öl och godis. Vi smet hem lite tidigare och utövade lite praktik.


MORGON
Inte mycket sömn inatt, jag försökte ha ett deep talk med min rygg. Hatar när man vägrar lyssna på mig, ryggen kan inte ens tänkas sig att förhandla med mig.
Fick lov och vara hemma ifrån jobbet idag och barnen är hemma med mig. Eftersom dem inte har ont i sina ryggar så har dem massor av energi.
Jättefint väder, solen skiner igenom mina skitiga fönster och alla damm partiklarna dansar i rummet.

EFTERMIDDAG/ KVÄLL
Först kom Micha över på en fika och sen kom Mamma över. Sen vid 15,30 stod den snyggaste kille mina ögon skådat vid min ytterdörr. Det verkligen spratt till i kroppen.
Mike och Tony packade bilen full och sen blev det avfärd. Mysigt och sitta brevid, titta på snyggingen som sitter och kör, samtidigt som det kändes konstigt att INTE köra själv.
Vi höll på att köra på en full kille som gick och yrade på motorvägen. *självmordsbenägen*
MORGON
Hade hur mycket tid som helst på morgonen för barnen skulle vara hemma med mamma idag. Hon ville passa på och umgås med dem nu när hon är i Kalmar. Känns skönt att ha henne här, nu som först förstår man hur mycket man faktiskt har saknat hennes närvaro.
Lilla B var klarvaken, så söt med sina knubbiga kinder *precis som dina mamma* sa D igår.
Mina älsklings boys var vakna och gav mig massor av pussar och kramar innan jag gick *älskar*

EFTERMIDDAG
F*n j*vla rygg
fick gå hemifrån jobbet efter lunch. Min rygg dödar mig. Känner mer död än levande just nu. Det kommer ju precis lagom - NOT


*Usch reklam från Eon på min blogg, stödjer inte dem utan självklart ska det vara FORTUM*

KVÄLL
Nån som vill ha en rygg? Ger bort den alldeles gratis, kan tom tänka mig att betala någon för att ta min rygg. Jag blir ju så satans grinig när jag har ont och sånt smittar av sig på andra.
Jag vill inte ha ont, vill inte va grinig, vill inte ha min rygg, vill inte känna smärta, vill inte.

*Kolla under kategori "Mina Bilder"*