Summering av år 2007

0kommentarer


 
År 2007 var ett år då allt hände. 

Våren 2007
Skilsmässa
Man kan tycka att en skilsmässa ska vara något uppslitande, dramatisk och jobbigt. Självklart sticker jag inte under stolen med att det stundvis kändes som om hela världen rasat över mig. Någon förtvivlad tår har runnit ner för min kind. Man måste få utlopp för den smärtan också annars ätar den upp en inombords. Men skilsmässan har faktiskt varit som en befrielse för mig. Jag började andas igen, jag började leva och jag blev jag igen, tror nog exet känner och tycker likadant. Inget ont om mitt ex. Den som snackar skit om honom får med mig att göra, that it´s.

Sommar 2007
Minnen
Sommaren var händelsrik, minns min balkong de sena sommarnättarna med fleecefiltar, levande ljus, turknötter och alla mina älskade vänner. Massor av skratt, massor av skvaller, massor av hemligheter. Vi öppnade upp oss och tömde ut alla funderingar, alla känslor. Vi firade till och med midsommar på min balkong. Alla mil som jag och min bil har färdas tillsammans. Nya upplevelser. Tack vare mamma och hennes tjat på att ge nät dating en chans, så hittade han mig där ute i cyber rymden. Mitt allt. Han gav mig tillbaka tron på kärleken igen. Trotts allt regn är den bästa sommaren jag upplevt på bra länge.
 
Hösten 2007
Förändring
D började första klass i skolan. Liten pojk har blivit stor duktig pojk *stolt mamma*. D valde att bo med sin pappa, något som var en av de smärtsammaste upplevelse jag fått genomlida. Men allt för mina barn, skulle dö för dem. Mysiga tjejkvällar framför tv och alla tv serier som vi följde. Någongång lyckades vi ta oss till gymmet och vara lite duktiga.
Sen efter "bastu-helgen" så beslutade jag mig för att söka jobb i Borås. Naiv tänkte jag att det kunde ta månader innan man ens skulle få napp. Men tjii fick jag. En vecka senare hade jag jobb och ny episod i mitt liv började.

Vinter 2007
Nystart
 
Flytt till en ny stad. Efter 11 trafikljus och 4 rondeller kommer jag till nya jobbet. Y har fått gått ifrån dagis till förskola, trotts sin 5 år så går han på 6-års. Han trivs som fisken i vattnet och känner sig så stor. Man börjar vänja sig att man faktiskt bor här nu och inte bara är på besök. Och en stor fördel är att jag faktiskt börjar förstå alla slangord och vad dem säger. Männsikor här är öppna, trevliga och glada. Den tunga biten nu är avståndet till D, Kalmar och vännerna där. Många av mina kära har jag daglig kontakt med och är evigt tacksam över dem små pratstunderna.

Under de året som snart har passerat så finns det många stunder som jag kommer att se tillbaka med glädje.

Jag önskar alla mina nära och kära och läsare
ETT GOTT NYTT ÅR
Må lycka och välgång vara med er år 2008

Kommentera

Publiceras ej