Måndag 2007-08-27

0kommentarer

Ännu en mycket trevlig helg har passerat.
Fredag-Bilfärd
Ännu en gång var det jag och bilen som åkte en himla massa mil för att komma till Söt. När jag kom fram fick lön för mödan med råge, potatis gratäng och grillad rådjurskött (köttet hade legat i marinad i två dagar och det var det bästa köttet jag ätit). Sen var det mys i soffan framför en film och resten kan ni nog lista ut själva.

Lördag- Kräftskiva.
Vi åkte lyxåk till kräftskivan, en Cadillac -58. Vi kom fram och det blev krätfskiva för hela slanten. Massor av god mat, kräftor (Lars kräftor var favoriten) och alkohol. Det var ett mycket trevligt sällskap. Ett sällskap som var öppna, glada och fulla av humor. Helt enkelt ett härligt underbart sällskap. Mest imponerad blev jag av en 2,5 årig kille. Han tar alla med storm. Han charmar allt och alla. Så söt liten kille.
Jag får skylla på den sista kräftan, eftersom i bilfärden hem, inträffade det en pinsam historia. Jag trodde att jag smekte Mike´s huvud men upptäckte rätt snart att det var för mycket hår på de huvudet. Huvudet jag smekte var hans pappas. "Oj, förlåt mig" sa jag. Så gästvänlig är jag. Tackar Gud eller vem som helst att jag inte förde handen ner mot låret istället, då hade jag hoppat ur bilen i farten.

Söndag-Bilfärd
En lugn förmiddag och eftermiddag. Laddade upp batterierna för resan hem, mådde faktiskt jätte bra med tanke på gårdagens bravader. Vi fick besök av J-O med familj. Sen blev det middag med efterrätt. Fick t.o.m. lunchlåda med mig hem, så söt är han. Ännu en gång var det jag och bilen som åkte en hilma massa mil hem till mina söta små pojkar.

Kommentera

Publiceras ej