Beroendeframkallande

1kommentarer

Vissa saker är mer beroendeframkallande än andra och jag har fått några nya saker som jag är helt galet beroende av som exempel:

Min mobil.

Jag klarar mig inte utan den. Dygnet runt är den påslagen.
Jag har mobilen med mig överallt, den är aldrig mer än några meter ifrån mig. Jag blir arg när jag inte har täckning eller ifall jag upptäcker att batteriet börjar ta slut och jag inte har tillgång till laddare.
Rörligheten i min högra tumme har blivit superbra eftersom jag har blivit ett sms freak. Blir galet glad när jag hör ljudet av bebis skratt ifrån min mobil. Då har jag fått sms av någon.

Turknötter (ursäkta uttrycket)
Turknötter är ju dem härligt rostade och saltade solrosfröna. Jag tar ett litet frö mellan framtänderna, knäcker till på skalet en gång sen en gång till. Därefter tar jag hjälp av tungan så får jag ut fröet. Har till och med fått mina vänner att älska dem härliga fröna. Dock finns det en nackdel, efter si så där hundra frön, börjar läpparna svullna pga. allt salt och tungan blir sträv. Fördelen är att man behöver ju inte botoxa läpparna.

Digitalkameran
Vid varje tillfälle jag får är jag där med kameran. Älskar och ta bilder, massor av bilder av mina nära och kära. Och har jag inte digitalkameran tillhands så har jag ju alltid mobilen. Allt och alla fastnar på bild när jag är i farten. 

1 kommentarer

emmelie

16 Aug 2007 15:08

AMEN!!!!!!

Kommentera

Publiceras ej