Samtal mellan yngste sonen Y och hans pappa:
Y: Jag vill ha Gunilla vantaj.
Pappa: Vad?
Y : Gunilllla vantaj
Pappa: Gorilla vantar?
Y: Ja.... Gonilla vantaj.....
Julafton har passerat. Barnen blev mycket glada över att äntligen få se tomten.
Y sträckte upp händerna och skrek: Tomten har kommit.
D som var lite mer reserverad  sa till Yatt gå fram till tomten...
Barnen var som små änglar hela dagen lång.

Juldagen var de vuxnas dag. Alla mina syskon var hemma hos mig. Vi sjöng karaoke och drack alkohol.  Sen gick vi ut och gjorde stan osäker. Mycket roligt.

Igår var det den årliga släkt träffen på gubbens sida. Gammel Farmor kom med julklappar och till Ds Stora besvikelse så fick han ett trätåg, medans kusinen fick en stor dinosaurie som man kunde styra med kontroll.
D: Jag vill inte ha den här, den är för bebisar.....

Lucia tåget gick som på räls. Dsjöng för både kung och fosterland (det gjorde mig väldigt stolt, tror att han har goda chanser att bli rockstjärna), Y  letade upp mig och gick till mig. Han hade ingen lust att varken vara med eller sjunga.

Och gissa om jag blev glad för jag hittade skateboard till yngsta sonen (inte rätt säsong för det och jag har verkligen letat som en galning). Det är något han verkligen önskar sig, fast han kommer att slå sig både gul och blå flera gånger om. Köpte skydd också det är ett måste .... Och D får likadant. Har nästan inhandlat alla julklappar.... YES första julen jag är i tid.

Så framtiden för mina pojkar kommer att vara ; D är rockstjärna och Y stor inom någon sport, gärna med bilar, motorcykel eller nåt annat som rullar. Mammas framtidsplaner för sina pojkar, fast det är klart det går bra med vad som helst bara dem är lyckliga :-)
Det blir jättebra...
Y: Mamma nu är jag inte sjuk längre.
Jag: Det är du visst det.
Y: Nej, inte ens lite sjuk
Jag: Jaha okej, men du får stanna hemma idag i alla fall.
Y: Åhhhhhh, mamma. Det är bara halsen som är sjuk inte jaaaaaaaaaa *gråter*
Jag: Men vi kan leka "björnen sover" här hemma
Y: Okej, då är jag sjuk.......
D: Jag vill också vara sjuk, fast inte idag för jag vill till dagis. Men en annan dag kan jag vara sjuk så kan vi leka "björnen sover"
Oj, vad hade jag i min ficka när jag kom till jobbet? Jo, gubbens bilnycklar ;-)
Det var inte riktigt meningen....
I helgen så har det varit fullfart, precis som vanligt.

Fattar inte varför helgerna far förbi så himla fort. Hinner ju inte ens blinka så är den över.
Varför är jag alltid ute i sista sekund.
Kl halv nio den 30/11 kom jag på att jag inte hade köpt adventskalender till barnen. Jag rusade till affären och letade. Fanns enbart Nestles adventkalender kvar. Dem kostade 89 kr, fatta 89 kr för en kalender. Och jag som sa nej till TV kalendern för att jag tyckte den var för dyr. Men det var bara och bita i det sura äpplet och betala. Barnen blev glada iaf och det är väl det som är huvudsaken, eller ?