Trädgård och allt med det innebär har gjort entré på jobbet. Det känns faktiskt hur roligt som helst. För det påminner mig att vi går mot ljusare tider även om det är rena vinterlandskapet utanför fönstret.

Första påsken har fått tittat fram också. Jsg bara älskar dom pastellfärgade påskäggen. Love love love. Älskar mitt jobb. 😊 
Alla hjärtans dag var ju igår. Efter att lillfisen hade somnat överraskade älsklingen med ett upptappad skumbad, levande ljus, dippbricka, ett glad rött och skön musik. Så underbart och så välbehövlig avkoppling. Älskar vår spa, vi borde bli bättre på att använda den bara. 

Upp i ottan i morse, bildligt talat och iväg med flyget till Stockholm. Jag lyckades hitta min taxi som skulle ta mig till huvudkontoret. High five till mig som lyckas resa och hitta själv.

Här i Stockholm (ja jag är kvar och väntar på att få flyga hem snart) så har jag haft en intensiv butikschefsmöte. Givetvis går jag inte in på detaljer, men mycket spännande väntar.

Roligast var nog att få träffa alla andra butikschefer igen. För när man är hemma så lever man lite i sin egna bubbla och nu hade vi tid ventilera både framgångar och motgångar under mötet och framför allt på rasterna.

Men nu vill jag bara hem, för hur eller hur så har detta varit en lång dag. När alla andra åker från Arlanda så åker jag från Bromma. Fast en stark kvinna reder sig själv. 😊

Den här veckan som kommer, så behöver vi rodda runt för att det ska gå ihop sig. Det är VÄLDIGT tur att vi har min mamma som kan hjälpa till och ställer upp på oss i vått och torrt. Tack mamma ❤️


Eftersom tjejerna var dåliga igår, så fick Anton den stora äran att göra mellobrickan. Det gick hurra som helst. Sen kom tjejerna upp för att titta på mello med oss andra. Det gjorde mig glad. Jag fick alla rätt, så himla stolt är jag faktiskt.

Idag vaknade vi tidigt (för att vara oss) och från ingenstans så är tjejerna feberfria. Tänk vad sängvila kan göra med kroppen. 😊

Huset blir så tyst när båda tjejerna är sjuka. Dom har legat i sängen hela dagen och blivit serverade med massor av saker. Det är väl så det ska vara när man är sjuk.

Utöver det så färgade jag håret idag. Mörkbrunlila och det blev bra. Syns bara att kameran inte tar upp den lila färgen. 
Sen i väntan på att mello ska börja så köpte vi oss en ny säng. Tänk vad lätt det är nuförtiden, man behöver ju inte kliva upp ur soffan innan man beställt hem en säng och som dessutom kommer levererad till dörren. 
Så bra det kan bli ibland när man är ledig. 
Igår mina vänner, igår... Var första dagen som feberfri den här veckan för mig. Hostan är kvar, vilket innebär är det snart är klart för den här gången. Tack gode gud amen för det. 

MEN igår tog Joline över stafettpinnen och fick feber. Nu var det hennes tur att bli sjuk. Min lilla älskling. Så det blir en lugn helg här hemma. 


Igår smällde det till med dunder o brak. Förkylning, feber, snorig och hosta. Inatt har jag sovit typ noll timmar. Feberyrat runt och kallsvettas. Men jag var tvungen att kliva upp och åka till jobbet. Var jag alert? Nej, inte någonstans. Men jag var där.

Åkte hämta Joline och sen raka vägen hem till sängen. Här har jag varit sen dess, förutom när jag var uppe och åt mat. 

Min älskling har hållit i alla trådarna ikväll. Lagat mat, fixat och donat. Vad vore mitt liv utan han.