Hon måste ha varit ett vattendjur i sitt tidigare liv. För så fort solen är framme och det finns en chans till att bada så vill hon bada. Nu är vi alldeles själva på stranden, hon badar och jag dricker mitt kvällskaffe. Det gäller att ta vara på tiden, snart är hösten och vintern här igen. Önskar det kunde vara sommar året om.

Idag hade vi ett försenat kalas för lillfisen. Tack alla som kom hit och förgyllde hennes dag och för hennes presenter.

Igår var första dagen då jag hade på mig mina raggisar, det regnade och var kallt ute. Något som vi inte har haft sen början av maj typ. Så vi tände brasan och det var supermysigt.

Igår kom äntligen min lilltös hem (eller ja, egentligen kom hon hem redan i torsdags men sov över hos mamma som skulle ha henne på fredagen. Samtidigt som hon fick lite egentid och skojigheter med både mamma och sin kusin).

Det första hon fick göra när hon kom hem igår  var att öppna alla sina paket och vi sparade den bästa till sist. En ny cykel som passar henne. Gissa om hon blev lycklig. 
Sen fixade vi till oss och drog ner till SportBar för att äta lite gott. Jag är mäkta imponerad över hur mycket småttingarna åt. Skönt med lite egentid med dom små (små och små är dom egentligen inte när dom är 8 och 12 år, men för oss är dom minst och därmed småttingarna). 

Därefter tog vi tåget in till Kalmar, för det är ju bara stadsfest en gång om året och vi hade siktet på att titta på Hammerfall. Bästa parkett lyckades vi få också. 


Vi fick skjuts hem av pappa och mamma, vilket var otroligt fint gjort av dom så vi slapp ta bussen hem. Idag har vi haft en "inne dag" med att storstäda, skifta rum och bakat tårta inför morgondagens kalas för lillfisen. 

Det jag är mest nöjd med av gårdagen var att jag faktiskt tog möjligheten att ge min lillebror och hans numera fru en varsin kram och grattat dom då dom gifte sig i tisdags. Önskar dom all lycka och välgång i deras äktenskap och liv. 💕 


Då har man gjort första arbetsveckan, kändes som om man inte hade varit ledig över huvudtaget. Men det är bara hoppa på hästen och köra iallafall.

I fredags fixade jag mina naglar och även om det inte blev som jag hade tänkt mig så är jag nöjd iallafall. Det är så jag, fu*k puttiputtinuttnutt naglar och säg halleluja till naglar som sticker ut.

Värmen håller i sig fortfarande och inget regn har varit i sikte. På jobbet har det varit galet varmt, tills vi lyckades skruva ner temperaturen och rengjort filtrena. Något behagligare blev det.