Äntligen hemma igen. Det finns inget som slår känslan av att få komma hem. Har saknat alla mina älsklingar, min säng, min soffa och framför allt min toa.


Det har varit extremt intensiva dagar i Stockholm,  med massor av information, mat och roliga skratt. 

Men nu är jag hemma och det är jag tacksam för. 

Jag är stolt över mig själv och min butik. Vi har kämpat för den här vinsten och är väl värda den. Det slår allt och igår när jag fick ta emot priset så var jag extremt osvensk. Jag vårlade, dansade segerdans och gjorde feta high five till mig själv.


För så här är det, vi har kämpat med blod, svett och mer därtill för att visa vi i lilla Nybban är bäst.

Ida har vi verkligen haft en städa fixa dag här hemma. Allt från klippa gräsmattan, fixa fiskarna, ta in utemöbler, sorterat, städat inne och slängt. Vi är ett bra team jag och min karl.


I helgen fyllde min älskling nästan 40 år och som present fick han.... En bäddmadrass till sängen. Visst var jag snäll. 😊


Fast sen planerade jag även ett litet äventyr utan hans vetskap. Det började med ett litet kort och jag hade packade allt så han inte skulle veta vad vi skulle. hitta på. 

På med ögonbindel, musik i öronen och bara luta sig tillbaka och överlämna allt till mig. Det var spännande och jag fick köra lite omvägar, kors och kryss för att vilseleda han. Efter ett tag så somnade han i bilen.


Med GPS hittade jag fram till destinationen. Jag är faktiskt stolt över mig själv. Vi hamnade i Växjö på ett litet mysigt hotell i centrum. Jag tror att min älskling blev glad.


Växjö är lite för rörig för mig, men vi lyckades hitta ett litet guldkorn. En liten källarkrog med sjukt fin inredning, trevlig och servicemindad personal och god mat i fina smaker.


Vi fick egentid, rå om varandra, ha roligt och bara vara oss. Precis vad vi behövde ha i våra hektiska liv. 😊