Tänk vad lite det behövs för att jag ska bli glad i själen. För det är dom små sakerna som betyder mest. Så som...

1. Alltid få kaffe serverad på morgonen och ha toaletten för sig själv. 
2. Att få bilen startat innan man går ut för att man ska kunna skrapa rutorna lättare.
3. Att få en fin liten present med en gullig lapp på kontorsbordet. 


Jag vet att jag inte bloggar lika frekvent som jag har gjort. Anledningen är enkel, jag har inte den tiden och jag har inte lusten. 


Första gången jag sätter ner den här rumpan i soffan på vardagar är i runda slängar runt kl 20.00. Då vill jag bara göra ingentingen. 

Min hjärna går på högvarv 24/7 med både jobb, vardagsbestyr och alla måsten vilket gör att lusten till att vilja blogga avtar. 

Men den här bloggen har varit en del av mig i evigheter, så sluta kommer jag inte göra. Nope, men lite mer mellanrum mellan inläggen blir det. Igår åkte vi in till Kalmar och hämtade ut mina nya glasögon. Första timmen med de nya glasögonen kände jag mig alldeles vimmelkantig. Fast sen rättade det till sig.


Därefter kom min älskade lillebror på besök. Han bor numera i Etuna så då går det lång tid mellan besöken. På kvällen drog vi till kyrkan och tände ljus för att hedra dom döda. En tradition som jag värnar om.


Vår fina pumpa har förvandlats till en rysk gammal gubbe. Han ser lite rolig ut.


Ja, juste i fredags så slog jag och älsklingen vår kloka huvuden ihop och fick till en ljusvägg i vsrdagensrummet. Måste säga att det blev skitbra.