Som mamma

0kommentarer

Som ensamstående mamma till tre barn med all ansvar som kommer med det så får jag inte vara sjuk oavsett hur sjuk jag är.

Hade jag varit en "normal" människa så hade jag varit sängliggande från i onsdags till idag och varit hemma i ytterligare två dagar till.

Men som ensamstående mamma så har man inte möjligheten att känna efter frånsett om man är snuskigt rik och har flera nannies att ta till.

Jag har haft hög feber (högre än vad jag velat erkänna för både mig och andra), hosta som får det största berget att röra på sig och ledvärk from hell. Men jag har bitit ihop, kört vidare utan att tänka och både jobbat och fått hemmet att gå runt.

Varför, enkelt... Jag är ensam med mina barn och får inte vara sjuk. Det finns inte på världskartan. För jag har helt enkelt inte råd och alldeles för stort ansvar på jobbet för att vara därifrån. Dock har jag världens finaste barn. De har sett hur jag mått, sagt "mamma nu måste du bli frisk" och varit extra snälla.

Mina barn är mitt allt och jag skulle inte byta ut dom mot allt guld i världen. För mig är de ovärderliga och deras varma kramar och ord som "jag älskar dig mamma" betyder allt för mig. Det ger mig kraft att orka lite mer.

Så därför är det värt att kämpa fast att man allra helst vill ligga under täcket och tycka synd om sig själv. Älskar mina barn mest av allt. Jag vill även tacka mitt arv, för den finska sisu som rinner i mina vener. Den ger mig jävlarimama som ingen annan kan.

Kommentera

Publiceras ej